fbpx

serviciile noastre

serviciile noastre

STRATEGIE

Analiză

Știm că de multe ori există semne de întrebare în ceea ce privește funcționalitatea anumitor elemente strategice. O analiză profesională a activității business-ului tău în mediul online, raportată la strategia de comunicare existentă, poate reprezenta o metodă eficientă pentru a obține informații esențiale care te vor ajuta să îți optimizezi deciziile strategice.

Consultanță

Fiecare concept vine cu particularitățile sale. Într-o piață din ce în ce mai competitivă, strategia de comunicare în online reprezintă unul dintre elementele fundamentale ale succesului business-ului tău. Echipa noastră îți poate pune la dispoziție o varietate de unelte și informații, cu ajutorul cărora îți poți perfecționa strategia actuală.

Conceptualizare

Crearea unei strategii de comunicare în online presupune prezența simultană a unei varietăți de elemente esențiale. Echipa Digital Charms poate veni în ajutorul business-ului tău cu experiența și know-how-ul necesare pentru a conceptualiza o strategie de comunicare în online potrivită pentru business-ul tău.

Branding

Identitatea vizuală a afacerii tale stă la baza strategiei de branding. Un logo în concordanță cu valorile și caracteristicile afacerii tale te va face vizibil pentru potențialii clienți și va facilita creșterea notorietății afacerii tale.

SOCIAL MEDIA MANAGEMENT

Strategie de conținut

Conținutul expus pe canalele de comunicare din mediul online ilustrează business-ul tău către public. Prin intermediul conținutului putem atrage segmentele țintă de consumatori și putem impacta percepția acestora în ceea privește experiența oferită. Pentru a putea atinge aceste obiective, echipa noastră asigură crearea unei strategii de conținut bine pusă la punct și potrivită pentru business-ul tău.

Management Facebook

Comunicarea activității business-ului tău pe Facebook reprezintă unul dintre cele mai importante eforturi de promovare în online. Echipa Digital Charms asigură crearea de postări în conformitate cu strategia de comunicare, managementul planului de postări, grafica personalizata pentru postări, configurarea mesajelor automate, managementul review-uri, monitorizarea comentariilor, raportarea și analiza periodică a performanței contului.

Management Instagram

Comunicarea pe Instagram a devenit oglinda activității business-ului tău în online. Echipa Digital Charms asigură crearea de conținut de calitate, crearea de postări potrivite pentru Instagram, folosirea elementelor tehnice necesare pentru a avea o vizibilitate cât mai bună, managementul planului de postări, raportarea și analiza periodică a performanței contului.

Management campanii de promovare plătită

Campaniile de promovare plătită reprezintă una dintre cele mai importante unelte de comunicare pe Facebook și Instagram. Pentru a fi eficiente, acestea necesită atât crearea unei strategii care să fie potrivită pentru business-ul tău, precum și aplicarea corectă a acesteia.

CREARE DE CONTINUT

Audit al imaginii existente

Analiza vizuala a conținutului deja partajat și discuție despre dezvoltarea unei imagini coerente.

Producție foto

Ședințe foto făcute după un brief construit de coordonator. Lifestyle, food, portret și arhitectură – ustensilele indispensabile în arsenalul tău de social media.

Producție video & mixed media

Creare de conținut video – clipuri de diferite dimensiuni, gif-uri, etc. – pentru dinamizarea feed-ului.

Pachete Servicii

PACHETUL START-UP

Un start-up are nevoie de tot sprijinul pe care îl poate primi. Pachetul Start-up este menit să pună businessul tău pe drumul bun.

PACHETUL HELLO

Deseori, prezența în online nu este fructificată la maxim. Pachetul Hello este creat pentru a optimiza comunicarea ta.

PACHETUL RESTART

Ești nemulțumit de imaginea actuală a brandului tău în online? Pachetul Restart te ajută să ajungi la conceptul dorit.

PACHET INDIVIDUALIZAT

Pentru că știm cât de mult diferă nevoile unui business de la un caz la altul, îți propunem un pachet personalizat.

0

Start typing and press Enter to search